Hei, ja kiitos kaikille eilen avoimiin treeneihin saapuneille, eksyneille, paikalla olleille ja olemattomille Sällinmielisille! Menoahan olisi voinut kuvailla suorastaan hupaisaksi.

Alkulämppä tehtiin normaaliin tapaan

Treenit alkoivat tavalliseen tapaan alkulämpällä, jonka varmasti kuuli ja haistoi vielä pihamaallakin. Tämän jälkeen availimme ääntä, ja teimme erinäisiä harjoitteita oman kehollisuudemme äärellä. ”Yleisö” naureskeli mukana, kun ystävällismielinen vittuilu, eli Sällien tavanomainen välityksen osoitus kuului ympäri tilaa.

Treenien puolessa välissä siirryttiin tekstin ja kohtausten pariin, kun vielä toistaiseksi julkistamaton proggis otettiin taas työstettäväksi. Työryhmälähtöinen tekeminen ja devising -menetelmiä hyödyntävä tekeminen on ollut jo useampana vuonna Sällien toiminnan pedagokisessa keskiössä. Proggista on työstetty isommalla ja pienemmällä porukalla, treenien sisällä ja niiden tuollapuolen. Ompahan Tampereen yössäkin saattanut kuulla hihkaisuja, kun eräät ahkerat Sällit ovat puurtaneet tekstin parissa. Proggiksesta ei kuitenkaan tällä erää sen enempää!

Vielä kerran haluamme kuitenkin kiittää kaikkia treenejä seuranneita, sekä blogiamme lukevia seuraajia! Meidäthän löytää tosiaan täältä, ja sitten Instagrammin ja Facebookin puolelta. Oikein aurinkoista kesää, ja eehoti weehoti!

-Altti Kiuru

”Minä, miehentynkä, suloton ja rujo

raa-an luonnon runtelema…”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.