Moro! Sällivanhus Frans täällä kertomassa teille kuulumisia. Vaikka pitkään olen ollut Sälleissä noin 5 vuotta, blogiteksteistä tämä on vasta toinen ja viimeinen.
“ Jaa miksi viimeinen? ” Pitkä taipaleeni Sällinä päätyi tämän vuoden syksynä.
Syksyn alussa pääsemme aina näkemään uuden Sällien kokoonpanon, kuinka paljon uusia on tullut ja keitä on jäänyt viime vuosilta. Suurin osa veljistä joiden kanssa olin treenannut jo vuosia, olivat lähteneet omille teilleen. Minusta oli nyt tullut porukan vanhin.

Kun aloitin Sällit olin ensimmäinen “Amis” joka oli ikinä ollut toiminnassa mukana. Tunsin vain muutaman kaverin entuudestaan, mutta halusin silti tutustua porukkaan. Minulla ei ollut kauheasti kokemusta näyttelemisestä, mutta olen aina tykännyt itseilmaisusta. Jo ensimmäisen kerran jälkeen aloin käymään aktiivisesti treeneissä. Jossain kohtaa valmistuin, menin armeijaan ja töihin, mutta yritin silti käydä mahdollisimman paljon treeneissä vaikka minulla ei olisi kauheasti ollut aikaa. En edes tiedä kävinkö viimeisen vuoden aikana treenaamassa, vai olinko siellä vain näkemässä ystäviä.

Tunsin tämän vuoden alussa pyöriväni vain paikoillani, en tiennyt mitä halusin elämältä. Joten kummasti päädyin siihen tulokseen, että helpoin asia olisi vaihtaa maisemaa. Olen kuitenkin ihminen joka ei kauheasti tykkää muutoksista, joten muutto vanhempien luota uuteen kaupunkiin on ollut vaikeata. Kun olin saanut tiedon milloin uusi työni alkaisi Helsingissä, tiesin että on aika hyvästellä Sällit. On vaikea lähteä paikasta jossa on tutustunut moniin ystäviin, paikasta missä olet voinut olla oma itseni. Tämä vuosi tulee kasvattamaan minua vielä paljon. Nääs.

Haluaisin vielä lopuksi kiittää kaikkia Sällejä ja Jyriä. Teidän kanssanne olen viettänyt mahtavat vuodet, ja olen ikuisesti kiitollinen siitä mitä te olette minulle antaneet.Oeoeoeoeoeo Bulli!

-Frans Piuva

”Snarf!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.