Moi. Mun nimi on Tuukka. Nyt on mun vuoro kirjoittaa. Mä aion kirjoittaa sellasesta jutusta, joka paljastuu myöhemmin – mulla on vielä tää alkukirjoitus kesken.

Olin ennen sen jutun mukana, inessä. Se oli siistii. Käveltiin kadulla viileesti uudet aurinkolasit päässä riemastuttavan suurella poppoolla; yks pompotteli korista ja toinen soitti musiikkia matkakaiuttimesta, yks tuli vastaan keulien pyörällä – ilman kypärää tietenkin – ja toinen käytiin hakemassa kotoo matkan varrelta. Ei huolta yhtään mistään. Joku oli hankkinut uuden lippiksen, siinä oli New York Yankeesin (NY) logo, ja tyypit ylisti sitä. Aivan järjettömän hieno lippis. Ajaton. Mulla ei koskaan ollut sellasta, koska en pitänyt lippiksistä, hatut ei sopinut mun tyyliin. Mun tyyliin kuulu sellaset hienot uskomattoman tiukat harmaat farkut jotka puristi hieman kaikkialta, ja sit kaikki hupparit jossa oli paljon värejä ja logoja. Juotiin porukalla energiajuomia salaa, mentiin yökylään ja katottiin kauhuelokuvia yömyöhään.

Enään ei juoda energiajuomia salaa. Ongelma on se, et se juttu muuttu. Juttu ei oo enää se sama ku mikä se sillon oli. Se uus juttu on ihan tyhmä ja huono. En oo enää inessä, nykyään oon ihan kalkkis. En enää edes juo mitään energiajuomia, juon mieluummin aikuisten juomia, kuten kahvia ja viiniä. En keuli pyörälläni, vaan laitan kypärän päähän ja lampun pyörään jos on pimeää. Tämä tapahtuu myös teille, olkaa sitten valmiita. Joskus tekään ette oo enää inessä ja teistäkin tulee tylsimyksiä. Teidänkin juttu muuttuu ja sitten ollaan kaikki hunningolla. Poppoon kanssa meillä oli homma hanskassa, mutta nyt kun tää homma muuttu, niin hanskat on hukassa.

Tällästä täällä tänään. Huomiseksi Pirkanmaalle luvataan paikoittain sadekuuroja, etelässä paistaa aurinko, Lounais-Suomessa pilvipeite rakoilee ja joka päivä jokainen teistä vanhenee. Älkää vilustuko sateessa – pitäkää hanskanne tallella.

-Tuukka Mäkinen

”Kirjoittaja on sällien wannabe jazz-artisti eikä tiedä mitä se edes tarkoittaa.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.