Nykyään näkee telkkarissa kaikenmoista ohjelmaa missä taitavat ihmiset tekee asioita. Kun näkee telkkarissa samanikäisiä nuoria esiintymässä niin itelleni tulee mieleen, että pitäisikö munkin olla jo noin hyvä. No ei tietenkään tarvitse olla. Mutta kuitenkin tulee sellainen ajatus, että ”mitä jos mä oonkin myöhässä jo?” Pitäisi kuitenkin ajatella, kuinka jokainen kehittyy eri tahtia ja osa on alkujaankin lahjakkaampia kuin toiset.

Pelkällä lahjakkuudellakaan ei pärjää, tärkeämpää on harjoittelu. Esimerkiksi musiikkimaailmassa on olemassa lukuisia teinitähtiä, joilla on ääni jostain syystä pettänyt ja eihän heitä enää sitten kukaan muista. Mielummin haluan, että mut muistetaan, vaikkakin sitten vasta vanhemmalla iällä.

Mutta joo. Ehkäpä tän koko kirjotuksen pointti oli todistella ihmisille, että ei tarvi olla seppä syntyessään ja ei kannata ottaa turhia paineita. Niitä maailmassa saa ihan tarpeeks. Meillä on vielä kaikilla aikaa.

-Aarre Vesa

”Kirjoittaja on saatanan paska näyttelijä, jolla on vielä laulussa toivoa.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.