Pystyn suhtautumaan tulevaan nykyään paljon luottavaisemmin, koska uskon jo monessa asiassa itseeni. Omiin kykyihin luottaminen on apuna haastavana aikana.

Kesän valuessa sormien välistä entistä nopeammin minua alkoi taas innostamaan ajatus siitä, kuinka uudelta ja tuoreelta voisi arki taas tuntua. Muistin kuitenkin vasta koulun alettua, että kuuluuhan tässä myös Sälleihin. Ajatukset ja tekemiset ovat olleet siis muualla, kuin vanhassa puolen vuoden takaisessa arjessa. Blogivuoro tippui itselle vielä hyvin pelonsekaiseen aikaan. Koulu ei ole koskaan yhtä tärkeässä osassa kuin lukion abivuonna. Velvollisuuksien tiesin odottavan minua syksyn alkaessa. Kaiken painaessa niskan päällä, en kuitenkaan tunne minkäänlaista stressiä. Kirjoittamisen ohella on muut kouluaineet, roolin harjoittelu Sällejä varten ja autokoulu. Alkaneessa arjessa stressiltä suojelee muun muassa tuore ilmapiiri. Pystyn suhtautumaan tulevaan nykyään paljon luottavaisemmin, koska uskon jo monessa asiassa itseeni. Omiin kykyihin luottaminen on apuna haastavana aikana.

Muistin ajatelleeni joskus, kuinka kirjoitusten aikaan ei varmastikaan pysty keskittymään mihinkään muuhun. Nyt tajuaa, kuinka positiivinen vaikutus ympäröivillä asioilla ja tekemisellä on. Irroittelu näyttelemisellä ja soittamisella tosiaan tuo muuta ajateltavaa ja virkistää mieltä. Vapaasti ajatusten kirjoittaminen tuo myös helpotusta, varsinkin pitkän tauon jälkeen. Ennen kesää pääsin kirjoittamaan blogia kerran. Tällöin kirjoitin paljolti negatiivisia mietteitä, jotka täysin heijastivat kyseistä ajanjaksoa. Muistan, että toiveikkuus paremmasta säilyi, ja sain kuin sainkin viettää mahtavan kesän. Syksyn saavuttua olen lähtenyt kohtaamaan tulevat haasteet positiivisella mielellä.

Sälleissä olen nyt jo kolmatta vuotta. Tuntuu kummalliselta, että se on jatkunut näinkin pitkään. Reenit ovat aina olleet kuin viltti johon kääriytyä, jo kahden vuoden ajan. Ehdin jo kesän aikana kaiken sen unohtamaan, mutta yksi reenikerta tältä lukuvuodelta ehti palauttamaan sen mieleen. Nauttiminen monesta asiasta vaikean arjen keskellä on tärkeä taito, jossa Sällit on auttanut minua monella tavalla. Haluan päästä Tuottamaan ja irroittelemaan teatterin avulla. Sitä odotan paljon tulevalta vuodelta.

-Niilo Karppinen

”Onko se mafioso, ei.

Onko se pilvenpiirtäjä, ei.

Se on the Niilo Karppinen.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.