Valmistuin lukiosta 2018. Tein muutamaa erilaista työtä, jonka jälkeen kutsui asepalvelus. Armeijassa ei aikaa meinaa löytyä oikein mihinkään. Välistä jäivät Folklandia-risteily ja monet muut mitä mainioimmat sällitapahtumat. Teatterin tekemistä kaipasin eniten. Siitä syystä reserviin lähdön lähestyessä laitoin Jyrille viestiä, olisiko mahdollista päästä mukaan treenaamaan? Jyri soitti melkein heti takasin, todellakin!

Joulupyhien 2019 jälkeen oli jälleen treenien aika. Oli uskomatonta, kuinka tunsin itseni heti kotoisaksi, vaikka naamoista suuri osa oli poissaoloni aikana vaihtunut tai karvoittunut. Samalla huomasin, kuinka paljon minulla oli kiinni otettavaa muihin. Inside-läpät olivat eläneet ja kehittyneet. Juttujen taso oli kuitenkin sama, hienhaju oli sama ja yhteishenki oli voimakkaampi kuin koskaan.

Kuukausi meni kunnes sain töitä. Ikäväkseni sain hoitaakseni tehtävän joka tehdään tiistai-iltaisin, Sällien reenien aikaan. Tämän takia en ole päässyt läheskään tarpeeksi aktiivisesti treenaamaan paikan päällä tai etänä. Aina kun minulle on tiistai-ilta siunautunut vapaaksi, on se minulle suurinta juhlaa. Vastaanotto on saapuessa lämpimämpi kuin Linnan juhlissa.

– Miska Muilu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.