Hmm…Sällit, nuo hien, veren ja veljeyden marinoimat teatteritaiteen sanansaattajat ovat jälleen kokoontuneet kaksnollaseiskan niin avariin ja tilaviin neliöihin. Vahvuutemme on edelleen huikeat 24 aktiivia…vai oliko meitä jo 25, kuka näissä perässä pysyy!?

Uutta produktiota lähdemmä työstämään näin muutama viikko sitten vaihtuneen vuoden kunniaksi entistä tarmokkaammin, jotta saamme uutukaisen sieluntuotoksemme mahdollisesti jo tässä kevään pintaan lavoille! Pikkuhiljaa kun saadaan gargantuaalisen kellokoneiston hammasrattaat loksahtamaan paikoilleen, niin alkaa taas homma rullaamaan.

Niin ja oltiinhan me tässä vuoden alussa poikain kanssa risteilyllä! Joka vuotuinen Folklandia-kansanmusiikkiristeily imaisi tänä vuonna talkooporukkaansa 19 sälliä. Mukana oli niin aktiivia kuin jo kokenempaakin kastia X-osastolta.

Blogiakin pitäisi alkaa taas tuttuun tapaan tipahtelemaan viikottain ja täältä pääsette jälleen mainiosti seuraamaan ajatuksiamme, kokemuksiamme sekä jonninjoutavia aivoituksiamme!

– Roni Kulmala, aka. Iso-Roni
Kirjoittaja on lyriikan laineilla taiteileva muusikko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.