“29.10.2019” Se tarkoittaa Sällei. Aika pitkään on taas kulunu sitten viime blogini, joten saanen esittäytyä? Hei olen Altti ja olen Sälli. Tänä vuonna alkoi mun toinen vuosi aktiivisällinä, mikä tietenkin tarkoittaa uutta proggista, uusia kasvoja ja ennen kaikkea uutta tietoa. Mä oon nimittäin kiinnostunu teatterista, en vaan harrastamisesta vaan koko hommasta taiteenmuotona. Oon ollu toki pidempään ja sen takia alunperinkin hakeuduin ilmaisutaitopainotteiseen lukioon tänne Tampereelle, minne myös muutin tuossa viime kesänä. Okei, nyt haluan palata takaisin siihen asian ytimeen, mikä on jotain mitä en osaa määritellä, koska tässä kirjoittaessani en oikeastaan tiedä mistä minun pitäisi kirjoittaa, koska kyseessä on enemmän semmoinen vapaamuotoinen ajatuksenvirta. Noh, ehkä minä heitän tänne pienen pätkän päiväkirjastani, kuten tein aivan ensimmäisessä blogissani. Se oli hauskaa. Ennen sitä kuiteski muistuttaisin kaikkia siitä, että me Sällit esiinnytään Tampereen Yhteiskoulun lukion tiloissa lauantaina 9.11 klo 14.00 ja 18.00, lipun hinta on vaan 5€, ja vastineena on ainakin omasta mielestä erittäin hauska komedia. Okei nyt se lupaamani leike omasta päiväkirjastani.

22.10.2019 …siihen loppui koulupäivä. Muistan, että olin odottanut Sällejä taas koko viikon, joten odotellessani treenien alkua mietin, että mitä tänään? Uuden proggiksen ideointia, ääntä, kehollisuutta vai aivan jotain uutta. Sitä on aina aika hankala ennakoida, koska harvemmin seuraavista treeneistä puhutaan tarkasti. Tavallaan se on myös osa sitä fiilistä, että sinne vaan tullaan ja sit siel tehdään. No sitten treenit oli, ja isoin yllätys oli se kun Kalle asteli sisälle treenitilaan. Viimeisin aktiivisälliyden lopettanut jätkä, jota viime vuoden aikana aloin kunniottaa, tai no siis kaikkia Sälleihän mä kunnioitan, koska en osais kuvitella parempaa porukkaa teatteriin, mutta se mitä Kalles meinaan on semmonen tietty asenne. Noh sit siinä treenattiin ja idoitiin. Treenit oli sitä mitä ne aina on ⎯ tarpeen. Illasta mentiin viel siiville ja juteltiin kaikenlaista. Siitä sitten päädyinkin tähän tätä kirjottelee.

Pahoitteluni, en hirveen tarkasti kirjottele päiväkirjaani enää nykysin niin tossa oli aika paljon hyppimistä ja aiheen nopeeta vaihtumista, mutta semmonen mäkin vähän olen. Erittäin omalaatunen, ja Sällit on antanu mulle paikan. En mä siellä Riihimäellä asuessani mitenkään erityisen koulukiusattu tai muuta ollu, mutta ei mulla ollu sillee omaa porukkaa. Sällit on semmonen porukka, jossa viihdyn ja pystyn vaan olee. Siel on semmonen tietty fiilis, luottamus ja ymmärrys, mikä vaan muodostuu aina treenitilaan päästessä. Emt hankala selittää ja nyt on ainakin kielioppi lentänyt ikkunasta, kun teksti on muuttunu näin hektiseksi. Sinä lukija!!! Hei, ja anteeks, että huusin just, mutta halusin kiittää sua siitä, että luet näitä. Nyt haluan vaan toivottaa oikein mukavaa loppuviikkoa, muista antaa ittelles aikaa… (ja tulla kattoon meidän esitys Pasit broumanttinen komedia sillon lauantaina kello 14.00 tai 18.00, hintaan 5€ TYK:issä Hallituskatu 32.)

-Altti Kiuru
Punapäinen teatteri-intoilija ja Sällien ainoa Riihimäkeläinen jäsen (kaksi sanaa tuossa virkkeessä viittaavat sielun puutteeseen).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.