Taivas on harmaa ja ympärillä soi melankolinen musiikki, kun muistan että aikani sälleissä on pyörähtänyt viimeiselle vuodelleen, joka sekin keskeytyy jo tammikuussa kun siirryn valtion palvelukseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita loppua, sillä vaikka ihminen voi lähteä sälleistä niin sällit eivät koskaan lähde ihmisestä. Sällit seuraavat ihmisistä hautaan asti ja mahdollisesti siitäkin pidemmälle. On lohdullista muistaa, että vaikka en ensi vuonna saavukaan enää tiistaisin treeneihin, pysyvät sällit yhä ystävinä ja että ex-sällinäkin voin olla vielä sällien toiminnassa mukana ja apuna. Olen treenannut sälleissä jo kaksi vuotta, joiden aikana se on ollut niin iso ja tärkeä osa elämääni, että aika tuntuu paljon pidemmältä. Sällit ovat auttaneet jaksamaan raskaimpinakin aikoina ja mikäpä nyt olisi elämässä parempaa kuin päästä raskaan viikon jälkeen taas kerran näkemään, treenaamaan, saunomaan tai heittämään huonoja vitsejä rakkaan veljeskatraan kanssa.

Teatteri on ollut minulle intohimon aihe jo varhaisista alakouluvuosistani asti ja siitä lähtien on minun teatterin tekemisen tarve ja kaipuu vain exponentaalisesti kasvanut. Olen näytellyt useita rooleja elämäni aikana, mutta vasta sälleissä minä ensi kertaa todella tunsin tekeväni teatteria. Sälleissä jokainen pääsee rakentamaan esityksiä ja näytelmät todella tehdään yhdessä ja sällien näköisiksi. Sällien kanssa olen oppinut käsittämättömän paljon teatterista ja ehkäpä olen ymmärtänyt asian tai pari elämästäkin. En tiedä mitä tulevaisuus tullessaan tuo, mutta se on varmaa, että teatterin tekemistä en voi jättää nyt kun olen kunnolla vauhtiin päässyt. Sälleistä oppimani tiedot, taidot, hyödyllisyydet ja hyödyttömyydet tulee pistää kiertoon ja tuleviin produktioihin. Mutta sitä ennen tulen nauttimaan viimeisestä kolmesta kuukaudestani aktiivisällinä ja senkin jälkeen vielä koko lopun ikuisuutta ex-sällinä.


Minulle ja varmaan teillekin rakkaat lukijat, rakkaat kuulijat on tässä vaiheessa hieman epäselvää, mikä tämän blogipostauksen punainen lanka oikeastaan on. En osaa sanoa. Kaipa tämä on jonkinlainen yhteenveto/kiitos näistä vuosista joita olen tässä maailman mahtavimmassa porukassa saanut nauttia. Eli kiitos kaikille aktiivisälleille, ex-sälleille, kunniasälleille sekä erityiskiitos Jyrille! Kiitos kaikille katsojille jotka ovat sällien esityksiä tukeneet ja kiitos kaikille tuleville sälleille jotka tulevat tätä mahtavaa toimintaa jatkamaan seuraavien vuosituhansien ajan! 

Viva la Bulli! 

-Rasmus Rajakallio
Kirjoittaja ei ole kauppatieteiden maisteri eikä kahden lapsen isä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.