“Olen koko ikäni halunnut kuulua heihin, saattaa kuulostaa pöhköltä unelmalta rotalle, mutta tarvitaan vain sinnikkyyttä ja hitunen onnea..” – Ratatouille

Uusi proggis on vieläkin (ainakin itselleni) hyvin sumuinen ja utuisa. Omasta näkökulmasta tuntuu, kuin mitään ei olisi vielä saatu aikaiseksi, mutta vanhemmilla jäsenillä ja varsinkin ohjaaja – Jyrillä tuntuu olevan homma yhtä hyvin hallussa, kuin Ratatouillen sillä rotalla.

On ollu todella mielenkiintoista tulla uuteen teatteriporukkaan, varsinkin kun siinä on vain poikia ja ohjaajan tapa toimia on todella uniikki (oman kokemuksen mukaan ainakin). Uutena Sällinä olo on osoittautunut mielenkiintoiseksi. Porukalla on todella paljon inside juttuja, joita harvoin kukaan selittää, mutta toisaalta on myös sellainen olo, ettei edes kaikkien taustoja edes haluaisi kuulla 😀

Sällit on jokatapauksessa ollut todella mukaansa ottava ryhmä, ja muutamien tyyppien kanssa on tullut suhteellisen hyviä kaverisuhteita. Harjotukset ovat välillä pitkiä, kuten viimeviikolla olimme samassa tilassa puoli neljästä kahdeksaan, ja haju oli sen mukainen.

img-20161115-wa0011

Yhteenvetona, olen oppinut paljon uutta, fyysinen teatteri on mahtavaa ja ihmiset ovat kivoja!

-Roni Isokääntä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.