Uutena sällinä olen saanut kokea paljon sellaista, mitä en osannut odottaa. Fyysisen teatterin haasteet eivät kuitenkaan olleet mitään, mistä ei olisi selvitty luottamuksella ja yhteistyöllä. Jo ensimmäisissä harjoituksissa tungin iloisesti naamani Kallen hikiseen jalkapohjaan yhteisen hyvän nimissä. Kuluneella viikolla on nähty paljon vähintään yhtä erikoislaatuisia tapahtumia kuin aloittaessani Sälleissä. Donald Trumpista on tullut USA:n presidentti, Tampereelle rakennetaan raitiovaunu ja Sällien seuraava näytelmä alkaa hahmottua.
Tässä tietoa tapahtumista tärkeimmästä, harjoituksista.

kallenjalka
Kallen jalka

Tuleva näytelmä kertoo Kalevalan Kullervon tarinan sopivan sällimäiseen tapaan. Klassiseen tarinaan mahtuu monia moderneja ilmiöitä, niin komediaa kuin tragediaakin. Käsikirjoitamme näytelmää tällä hetkellä koko ryhmän voimin.
Joku saattaa ihmetellä, miksi kerron näytelmästä näin vähän. Vastaus – en tiedä siitä mitään, en ainakaan sellaista, mitä osaisin pukea sanoiksi. Käsikirjoitusta luodaan fyysisten harjoitusten kautta, joten lopullinen versio vaatii oman aikansa.

Yksi asia on kuitenkin varma. Näytelmästä tulee parempi kuin kerroshampurilaisesta majoneesilla ja kermavaahdolla. Eli ihan pirun hyvä.

Olen aina ollut
arka mies kylmälle

Luulen niin
siis muistan

 

P.S. Päivityksiä Sällien toiminnasta ilmestyy jatkossa viikottain, joten pysykää kanavalla!

-Joona Jokilampi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.