Ovi narisee avautuessaan hitaasti

Olipa kerran yksi Sälli, joka ei ollut vielä koskaan oppinut kelloa. Syynä tälle sivistyksen puutteelle lienee hänen lapsuutensa Riihimäellä. Tiesittekö että Riihimäki syntyi, kun Jumala halusi luoda paikan, jossa ihmisten persoonallisuus on yhtä värikäs kuin Riihimäen ratatunnellinen kusen hajuiset haalistuneet betoniseinät? Jumala ei kuitenkaan lopettanut, vaan jatkoi Suomen piinaamista Riihimäen kirouksella. Riihimäen kirouksella viitataan pakottavaan tarpeeseen ryhtyä kuivaksi koomikoksi, tai hihhuli poliitikoksi – valitettavasti näiden kahden ääripään välillä ei ole välimaastoa.

Kertoja kuitenkin kerää paskansa nyt ja jatkaa tarinaansa, koska arvaas mitä rakas lukija. Tiesitkö, että kaapissasi asuu Immanuel Kant. Kyllä vain, ja hän on kovin vihainen siitä millaista kieltä olet käyttänyt pelatessasi pelejä ihmisten kanssa mikrofonin välityksellä, tiesithän että ihmisiä kuuluisi aina kohdella päämääränä, eikä vain tapana ilmaista heille kuinka olet harrastanut seksiä heidän äitiensä kanssa. Kyllä, monikko – get rekt libtard. Tämä humoristinen heitto perustuu olkiukkoon Yhdysvaltalaisista ”äärifeministeistä”, joista valtaosa Foxin kaltaisista medioista käyttää nimitystä libtard. Tällaisenä ”hot takena”, kuten nuorisolaiset sanovat, on mielestäni hyvä huomata miten esimerkiksi kaikki kohtaamani feministit lähtökohtaisesti vain toivovat, että lakkaisin seksuaalisesti häiritsemästä heitä. Mielestäni tämä on täysin asiallinen ja toteutettavissa oleva pyyntö. Kantkin on iloinen ja peukuttaa sinulle kaapistasi, näetkö? Hän myös muistuttaa siitä, että jos myöhästyt koulusta masturbaation takia tulee sinun pohtia olisiko maailma parempi paikka, jos masturbaatiosta tulisi universaalisti hyväksytty syy myöhästyä koulusta.

Kant on nyt tullut ulos kaapistasi, ja jos totta puhutaan et enää tiedä tykkäätkö siitä että jo edesmennyt filosofi on a) kaapissasi b) nyt poistunut sieltä. Suosittelen sinua juoksemaan, mutta minne? Huomaat miten maa jalkojesi alla kiertää hermeneuttista kehää ja et etene minnekkään. Ei saatana, sinä ystäväni olet kertakaikkiian kusessa. En kuitenkaan suosittele sinua tyytymään kohtaloosi Kantin käsissä, sillä hän pystyy oikeudessa selittämään kuinka kiven ”heittäminen” ja ”ikkunan” rikkoituminen eivät ole sidoksissa toisiinsa. Muista myös, että ainoa terapeutti näillä main, jolla on vapaita aikoja on Sigmund Freudin kaksoisveli maailmasta, josta Skynetin sijaan Facebook nousi valtaan.

Nyt kaikki käy järkeen -sinä olet kiirastulessa!

Lyhyessä virsi kaunis, ja näin ollen toivotankin sinulle, kyllä juuri sinulle, kauniita unia ja hyvää yötä. Voit kuulla miten kaukaisuudessa alkaa soimaan Sinisen Oisterin Älköös pelkää viikatemiestä. Voit vaipua uneen, se on miellyttävä tunne.

Tunnet hennot huulet otsallasi ja kaapin ovien sulkeutuvan. Elvis on poistunut, nukkukaa hyvin.

-Altti Kiuru

”Syvästi häiriintynyt blogivastaava lusmu, jonka käsitys aikatauluista on hajanaisempi kuin ensimmäisen luokan lukiolaispojan käsitys maskuliinisuudestaan.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.