Tässä me treenaamassa. Tuntuu uskomattoman hyvältä, että se on taas mahdollista. 

Morjes, Altti tällä kertaa näppäimistön takana, ja mä ajattelin käyttää tän blogin avatakseni miten Sälleillä tällä hetkellä menee. Me saadaan treenata, mikä on mahtavaa, mutta samalla kaikki tiedostaa sen, ettei tässä oo oikeestaan mitään takuita sille etteikö asia vois muuttua ihan hetkessä. Viimeset pari vuotta on kuitenkin opettanut sietämään pettymyksiä, ja Sällit jatkaa Sälleilyä vaikka treenitaukoa tulisikin.

Nyt kuitenkin saa treenata, ja mitenkäs se sit näkyy meidän meiningissä?

Tilan täyttäminen & Kehollinen läsnäolo
Tekstin työstämistä – Proggis?!!1?
Painonanto lujittaa luottamusta, mikä on näytellessä yhteistyön keskiössä.
Lähikuvaa painonannosta
Monitulkintainen kohtaus miehen herkkyydestä!? Ei, kyseessä ”kääpiöpaini” -perinne.
Jyri Siimes perusti Sällit poikateatteriryhmän vuonna 2012, ja legenda kertoo että hän edelleen pohtii oliko siinä mitään järkeä.

Vaikka talkoohommiin ei koronan vuoksi päästykään, on Sällien vuos 2022 alkanu kunnon treenaamisella. Mistään ei ole varmuutta, mutta eihän me nyt sellasta ennenkään olla tarvittu. Viime vuonna saatiin tehtyä IG:n puolelle monologiesitys -kokonaisuus (pieni promo, menkää seuraa @tptsallit). Tässä yks niistä, ja ei kauaa kestä katsoa jos samaan syssyyn katsoo kaikki.

Monologisarjan ensimmäinen osa

Ei tässä kaunistella tartte, vituttaahan tässä. Se ei kuitenkaan vie pois sitä, että yhdessä treenaaminen, fyysinen ja henkinen läsnäolo, sekä proggiksen parissa duunaaminen 𑁋 tuntuu kertakaikkiaan uskomattomalta. 

Intoa meillä riittää ja se tulee näkymään myös ulos, kun vuoden 2022 blogit aletaan taas julkaista ensiviikosta lähtien. Sen lisäks sällien some -kanavat kannattaa ottaa haltuun, kun koittaa aika että näytetään teille, mitä ollaan saatu treenaamisella aikaan.

-Altti Kiuru

“Kirjoitustaitoa vaille valmistunut ylioppilas,

ja piakkoin kääpiöityvä Sälli.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.