Sällit ovat palanneet, ja uusi treenikausi on hyvää vauhtia alkamassa. Porukassa on vanhoja tuttuja, ja uusia nyt aloittavia Sällejä. Koronasuluista selvittiin, ja monologitkin saatiin esitettyä poikkeusoloista huolimatta!

Uusista Sälleistä puheen ollen, kauden alussa on edelleen mahdollista hypätä mukaan harrastamaan teatteria osaksi porukkaa. Seuraavat treenit ovat 31.8. klo 17.30, ja kokeileminen ei maksa mitään. Treenit pidetään Tampereen Yhteiskoulun Lukiolla, pienemmässä rakennuksessa ”Tyllissä”. Aiempaa teatterikokemusta ei tarvitse olla, ja paineita ei kannata ottaa. Vesipullolla ja liikuntavaatteilla selviää.

Blogit alkavat ensi viikosta lähtien pyörimään taas normaalisti, joten kannattaa aina keskiviikkoisin käydä vilkaisemassa, että mitäs me ollaan kirjoitettu ja puuhattu.

Sällit julistavat treenikauden 2021-2022 alkaneeksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.