Blogi. Blogi, blogi… mitä siihen pitäis kirjottaa? Kysyin

“Kirjota mitä vaan, Mikkoki kirjotti painajaisorgioistaan” kuului vastaus. Jahas, hoituu.

Orgioita minulla ei ole tarjota, mutta voin kertoa tähän ekasta kerrastani. Siis Sälleissä.

Abivuoden syksy. En tiennyt yhtään mitä odottaa. Astuessani sisään näin Jyrin ja epämääräisen, yli kaksikymmenpäisen poikajoukon, osa tuttuja, osa ei. Normaalin teatteri-ilmaisun tunnin alussa Jyri käskisi hiljentyä ja merkkaisi poissaolijat. Nyt ei oltu normaalilla teatteri-ilmaisun tunnilla. Jyri vihelsi, heitti pallon ilmaan ja tämä epämääräinen joukkio alkoi rynnätä kohti palloa huutaen siansaksaa. Mikä on Bulli ja mitä helvettiä tapahtuu? Seurattuani hetken aloin saada Kääpiöpallon “säännöistä” kiinni, jos sellaisia ylipäätään on. Vaikka en tajunnutkaan suurimmasta osasta asioista mitään, jotenkin…nautin siitä. Niinkin paljon että menin uudestaan ja tavaksihan tämä jäi.

Olen lueskellut ja ottanut selvää niinsanotusta flow-tilasta. Tila, jossa keskittyminen johonkin on niin vahva, että kaikki ympäriltä katoaa. Tämä olisi vaikka opiskellessa hyödyllistä, mutta yrityksistä huolimatta en ole sitä saavuttanut. Sitten menin Sälleihin ja tajusin jossain kohtaa yli 2 tuntia vierähtäneen, kuin transsissa. Uskon päätyneeni Sälleissä tähän maagiseen flow-tilaan useammin kuin muualla koskaan. Kun ovi sulkeutuu, jää ulkopuolelle kaikki maailman paha. Yli 10 vuoden teatterin harrastamisen aikana en ollut kokenut vastaavaa voimakasta tunnetta. Yößes.

Alkaessani kirjoittaa tätä otin ylös muutaman avainsanan, jotta muistaisin, mistä halusin kirjoittaa. Kävin muut kohdat jo läpi, mutta unohdin täysin mitä tarkoitin tällä, joten olkaa hyvät: -sukat.

Ainoa Sälleissä minua harmittava asia on se, että liityin vasta abivuonna ja valtio kutsuukin hoteisiinsa jo kesällä. Olen kuitenkin ikuisesti kiitollinen, että tätä epämääräistä joukkoa minulla on nyt kunnia kutsua veljikseni.

-Porkka “Valkeakosken vahvistus, se ihan aito, 170,9 senttinen kääpiö.”

– Ville ”Porkka” Porkka
Kirjoittaja on Valkeakosken vahvistus, se ihan aito 170,9 -senttinen kääpiö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.