Ny kun nuorisoteatterifestivaaliin Teatrikseen on enää viisi viikkoa, on Sällien elämä hyvinkin kiireistä. Tosin jotkut loistavat poissaoloillaan, kuten aina. Seuraavan viiden viikon aikana ehtii kuitenki tapahtua paljon asioita, kuten Pasien valmiiksi saaminen. Ohjaajamme Jyri kirjoitaakin jäljellä olevia kohtauksia valmiiksi, minkä ehtii. Voin kuitenkin jo tässä vaiheessa sanoa, että lopputulos tulee tyydyttämään katsojia, tai ainakin yllättämään heidät.

Viime treenikerta meni lähinnä kuvailujen parissa: kuvia käytetään sitten Pasien ja Sällien markkinoinnissa. Sanotaanko, että useat kuvat ovat asteikolla yhdestä kymmeneen, persoonallisia.

Teatriksen lähestyessä alkaa muistella menneitä Ramppikuume-tapahtumia ja odottamaan sitä tunnelmaa, joka sitten paikan päällä syttyy. Tämänkaltaiset teatterifestivaalit ovat olleet meidän porukalle todella tärkeitä ryhmäytymisen kannalta. Se missä treeneissä ja vapaa-ajalla tutustutaan toisiin sälleihin, toimii tällainen festivaali lopullisena liimana, joka sitten sitoo porukan todella tiiviiksi. Ramppikuumeet ovet olleet todella hauskoja ja muistettavia tapahtumia, kun on päässyt yhdessä tekemään toisten kanssa hauskoja asioita.

Tähän loppuun vielä voisin ilmoitusmuotoisena asiana kehottaa menemään seuraamaan Sällien Ig-tiliä (@tptsallit), johon tulee informaatiota tulevista esityksistä ja muutenkin materiaalia Sällielämästä.

-Niklas ”Anter’i” Pakarainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.