Minä olen elävä esimerkki siitä, että muutkin kuin tykkiläiset voivat käydä sälleissä. Opiskelen Samkessa nyt kolmatta ja viimeistä vuotta ja olen ollut sälli jo 1.5 vuotta. Aluksi epäröin sälleihin liittymistä, koska en ole koskaan harrastanut teatteria, mutta koska minulla oli siellä jo muutama vanha kaveri, uskalsin käydä ensimmäisissä treeneissä. Ja huh mitä settiä siellä olikaan.

Ensimmäisillä treenikerroillani en tajunnut kenenkään puhumista asioista paskaakaan, koska heillä oli paljon sisäpiirijuttuja ja olin täysin eri koulusta. Olin kuitenkin tervetullut ja pääsin nopeasti juttuun mukaan vaikka myönnän, etten vieläkään ymmärrä kuin ehkä kolmanneksen puhutuista asioista.

Sälleissä olen saanut monipuolisia kokemuksia ja sanavarastoni on kasvanut luultavasti enemmän, kuin millään yksittäisellä lukiokurssilla. Sälliys on iso osa tämän hetkistä elämääni ja luultavasti tulee pysymään aina lähellä sydäntä.

Bulli,

-Lauri Pärssinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.