Morjesta vaan!

Viimestä blogitekstiä vuodelta 2018 viedään. Työntäyteisen syyskauden jälkeen on Sällienkin aika jälleen vetää hieman henkeä, jotta heti ensi vuoden alusta jaksetaan painaa taas täysillä hommia.

Syksy on Sälleillä mennyt treenatessa kehollista ilmaisua, hengitystekniikkaa, improvisaatiota yms. Olemme myös kehitelleet aktiivisesti uutta prokkista, mikä sai alkunsa jo viime keväänä, johon jokainen meistä on osaltaan päässyt vaikuttamaan. Joitakin kohtauksia on jo improvisoiden harjoiteltu, jotta saadaan mahdollisimman luonnollista dialogia. Performanssista tulee meidän näköisemme ja jään innolla odottamaan mitä uutta voimme lomilta palattuamme lisätä esitykseen.

Jossakin kohti syksyä meille heräsi myös ajatus Sällien ns.”markkinoinnista”, eli miten toisimme itseämme julki ja että toimintamme olisi ulospäin mahdollisimman läpinäkyvää. Erilaisia ideoita on jo otettu esille ja joitakin on jo pistetty käytäntöön. Esimerkiksi Sällien Q&A, mikä odottaa vielä vastauksia, mutta eiköhän ne pian julki saada. Pysykää siis kuulolla, mikäli toimintamme kiinnostaa!

Näin aloittelijan silmin tämä syksy Sällien riveissä on ollut silmiä avaava ja jokseenkin jopa tunteita herättävä. Pelkkää positiivista kuitenkin. On meinaan tullut tutustuttua aivan älyttömän hyvään porukkaan ja näin suurta yhteenkuuluvuuden tunnetta en ole kokenut pitkään aikaan (jos ollenkaan).
Joka treeneissä oppii jotain uutta ja joka kerta on ollut hauskaa. On vaikea löytää yhtä hyvää ja otollista ympäristöä teatterin tekemiseen.
Haluan vielä osaltani toivottaa menestyksekästä tulevaa vuotta 2019!

-Roni Kulmala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.