Kirjoittaja vuorossa ryhmänohjaaja Jyri Siimes ja tekstinä toimii hänen oppinäytetyönsä viimeinen kappale:

”Sällini, mitä ne ovat: ne itkevät ja nauravat, kirjoittavat runoja, tekevät biisejä, säbäilevät, käyvät salilla, hengaavat kavereiden kanssa, dyykkavat roskiksia, vain ajelevat autolla, heittävät paskaa läppää, ne sairastuvat ja stressaavat, ne toipuvat ja iloitsevat, ne piereskelevät ja haisevat hielle, ne kaivelevat muniaan kesken harjoitusten, ne antavat mustapäiden poistovinkkejä ja keskustelevat ihon hoidosta, ne haluaa hankkii tatskan, ne dokaa ohjaajalta salaa mutta toivoo että koko jengi olisi täysi-ikäisiä, että vois lähtee radalle porukalla, ne ei voi sietää sitä kun toiset dokaa, ne kertoo uskomattomia legendoja omista nais- tai miesseikkailuista (joista puolet on valetta ja loput vahvasti liioiteltua), ne elävät, ne elää ja hengittää kokee ja rakastaa, niiden sydän särkyy, ne on siinä kropassa just nyt mikä niillä on – kaiken kaikkiaan he ovat ihmisiä. Sellaisia ovat sällini.”

-Jyri Siimes

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.