Tukijärjestömme Sottiisi fun clubin kautta pääsimme osallistumaan Pispalan Sottiisi tapahtumaan osana Riemua! Hyppyä ja hypetystä 150 vuotta -esitystä. Esitys oli tapahtuman pääjuhla, kansantanssin riemuvuoden kunniaksi ja siihen kuului meidän lisäksemme 1000 tanssijaa ja 100 soittajaa. Myös lava oli riemukkaan kokoinen, nimittäin Pirkka-hallin lattia.

Pispalan Sottiisissa juhlittiin siis esitysmuotoisen kansantanssin juhlavuotta. Sällit pääsivät mukaan tarinankertojiksi rooleinaan mm. Z. Topelius (moninkertaisena), Alkusuomalainen ja Tanhumeteorologi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.