Sällit alkoi syksyllä 2015 työstämään kolmatta näytelmäänsä antiikin Narkissos-tarun pohjalta. Esitys käsittelee narsismia eri muodoissaan ja sen vaikutusta ympärillä oleviin ihmisiin, suuressa roolissa on siis myös tarun Ekho-nymfi.

Lähtökohtaisesti työ on ollut aiempaa fyysisempää ja se näkyy hyvin myös lavalla. Projektia on työstetty hyvin ryhmälähtöisesti ja teksti on poikien ja Jyrin itse kirjoittamaa. Inspiraatiota on haettu esimerkiksi nettifoorumien syövereistä.

Ettekö te saatanan riemuidiootit ymmärrä, että meidän on oikeasti nyt tehtävä töitä ja paljon! Ei tämä minunkaan menestys ole tyhjästä tullut. Katsokaa ja ottakaa nyt mallia. Ja älkää ny kitiskö siinä. Jos tällaisten saatanan vellihousujen kanssa joutuisi nyt metsässä isänmaata puolustamaan, niin mitä siitä tulisi. 

Lavalla valmiin näytelmän voi nähdä keväällä ja sen dramaturgiasta vastaa tuttuun tapaan Jyri Siimes.

Rooleissa nähdään:

 • Otto Kuusikko
 • Sakari Korpikallio
 • Tuomas Aro-Heinilä
 • Arttu Ahola
 • Joni Sandberg
 • Teppo Nieminen
 • Tommi Saranpää
 • Elmo Kaartinen
 • Akseli Enne
 • Peitsa Leinonen
 • Samuel Merimaa
 • Paavo Keski-Orvola

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.