Höhöö. Blogipäivitys osui rölliin. Hienoa. No muistellaas mitä tapahtukaan. Perus kehollisia teatteriharjoituksia, toistoja, Paavo huusi, mentiin kohtauksia ja tuotettiin tulosta. “Piru kun oli hyvät reenit” sanoin mestari Siimes reenien jälkeen ja olen kyllä samaa mieltä.

On hienoa tajuta itse kuinka paljon olemme edistyneet ja kuinka hyvin pelaamme korttimme yhteen. Vaikka olen yrittänyt seurata Jyrin ajatuskulkua näytelmän rakenteesta ja kohtauksien sisällöstä sen itse näkeminen on paljon parempi kokemus. Myös fyysisyys on ollut äärimmäisen vahvaa vaihtelua ja aina vain parempaan suuntaan. Nyt pitäisi vain valmistella video Ramppikuumetta varten. Ai, olisi pitänyt varmaan sanoa aikaisemmin. No haetaan sinnekkin(dramaattinen ääniefekti, käsiliikkeitä)

Sälleissä olen löytänyt aivan uuden puolen teatterin tekemisestä. Ennen paras miesseura näyttämöllä olivat esiteinimäiset räkänokat tai vanhat äijät(vaikka myönnänkin että onhan niitä molempia myös täällä). Lopuksi vielä tämän viikon quote: ”Laske persettäs, mää en pääse yli”

-Kalle Haataja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.